onsdag 31. august 2011

Opptur mot Madla 7

Det ble seier i dagens kamp mot Madla 7. ENDELIG.

Kampen var god, med store målsjanser begge veier. Begge lag hadde blant annet skudd som gikk i tverrleggeren og ned på målstreken. Vi hadde likevel god kontroll det meste av kampen og tok tak i kampen fra start. Vi gikk i ledelsen etter 2 min og økte til 2-0 etter 5 min. Deretter gjorde vi som på mandag, og slapp Madla tilbake i kampen. 2-2. Siste 5 minutter i omgangen scorte vi 2 nye og gikk til pause med 4-2 ledelse.

I anne omgang tok det 11 sekunder før Madla puttet første ball i mål. 4-3 og kamp igjen helt til vi puttet 5-3 og 6-3. Madla fikk siste mål, så sluttresultatet ble 6-4.

God stemning på banen i dag er bra. 2-0 målet vårt bør nevnes. 4 Tasta spillere hadde hatt ballkontakt i angrepet før Avdyl fikk æren av å putte ballen i mål bak et utspilt Madla-forsvar. Robert hadde dagen i mål og forsvaret samarbeidet bedre enn på lenge. Denne utviklingen lover bra før Vardeneset står på motsatt banehalvdel om 5 dager.