lørdag 13. august 2011

Vardeneset Cup - del 2

Fredagens kveld på diskotek så ut til å være en god oppladning til kamp, for innsatsen på dagens kamper var mye bedre enn på torsdag. Det ble 2 jevne kamper mot Hinna 3 og Vardeneset 2. Dessverre gikk ikke resultatene vår vei.

Litt etter klokken 8 i morges var de fleste klar til kamp. Vi skulle vise at vi var bedre enn resultatet mot Hinna 1. Kampen mot Hinna 3 ble da også en jevn affære. Til pause var stillingen 1-1. Målet vårt ble satt inn av Kim Andre etter godt pasningsspill i forkant. I forsvar var vi stort sett tett i motstanderne og prøvde å være først på ballen.

Annen omgang var som første. Hinna scoret først og på slutten av kampen trakk vi en av forsvarsspillerne våre frem i angrep for å få utligning. Resultatet ble heller et ekstra mål i mot. Dermed ble det 1-3, men en kamp å være fornøyd med.

På grunn av 3,5 time til neste kamp dro de fleste hjem og fikk seg noe mat før Vardeneset skulle være motstander i dagens andre kamp.

Det ble nok en jevn kamp. Denne gang var det vi som tok ledelsen, men Vardeneset utlignet før pause. Vi trodde på seier i pausen, men hadde tydeligvis ikke nok reservelager å hente frem i annen omgang. VBK scoret nemlig 2 ganger før vi skapte litt spenning igjen med 2-3. Så får VBK en corner som blir slått inn like foran mål. Ballen blir liggende rett foran mål uten at vi klarerer.Dermed ble det lett for en Vardeneset spiller å fastsette sluttresultatet til 2-4.

Alt i alt en dag som var positiv med hensyn til innsats. Vi ser at vi bør flytte en av treningsøktene våre bort fra Minibanen og ned på hovedbanen for å bli vant med stor bane. Vi håper å få det til fra neste sesong.

Avslutningsvis takker spillere og lagledere våre trofaste tilhengere for støtten fra sidelinjen. Snart skal vi gi dere seier :-)