mandag 29. august 2011

Skuffende start på høstsesongen

Høsten første 2 seriekamper er unnagjort. Onsdag i forrige uke tok vi turen til Hinna for å slå Hinna 3 etter at vi tapte knepent for dem i VBK Cup. Det gikk ikke som vi håpet på. Hinna sprang oss i senk og viste seg bedre i alle faser av kampen. Vi havnet fort 3 mål bak, og ble det hele kampen. Sluttresultat 5-8.

I skuffelsen glemte vi å ta bilder. Anyone else ???

I dag stod Vaulen på motsatt banehalvdel. Kampen startet bra. Vi gikk tidlig opp i 2-0 ledelse. Vaulen kom imidlertid tilbake, og kunne gå til pause med en knepen 5-4 ledelse.

Annen omgang var dårligste omgang vi har gjort på lange tider. Null samspill. Ingen spillere som var villige til å gå i dueller. Avspark etter mål i mot ble umiddelbart sendt i fanget på Vaulen keeperen.

Etter hvert begynte også målene å renne inn bak. Beste øyeblikk i kampen var i grunnen når Asle blåste av annen omgang. Sluttresultat: 5-10