tirsdag 4. juni 2013

Sliteseier mot Brodd

Etter solid innsats mot Vidar sist serierunde håpet vi på nok en seier denne serierunden. Brodd startet serie med solide resultat, men gikk på 2 stjernesmeller  mot Madla og Viking sist uke.

Fra start var følelsen av "dette er en kamp vi bør vinne". Motstanderen hadde en del bra spillere, men ingen "enere" som har skapt problemer for oss tidligere. Tross dette fikk vi i liten grad ballen til å gå i starten. Brodd var dessuten mer aggressive både på første og andre baller og fremstod som de ville vinne kampen. Det var derfor ikke ufortjent når Brodd tok ledelsen 1-0 etter at de hadde hatt flere store sjanser. Etter målet i mot la vi om spillet og satte den midtbanen vi har pleid å bruke. Dette gav oss bedre kontroll på midten, men fortsatt prøvde vi å gjøre det meste selv, i stede for å bruke medspillere. Det er sjelden den beste løsningen. Mot slutten av omgangen spilte vi oss til en del sjanser, som vanligvis endte i corner. Jonatan fikk en kjempesjanse da han fikk stå alene på bakre stolpe på en corner. Headingen gikk imidlertid over. Like etterpå får vi ny vorner fra samme side. Brodd har ikke lært og lar Jonatan stå alene nok en gang. Denne gangen sitter headingen der den skal og resultatet er 1-1 til pause.

I annen omgang er vi det klart beste laget. Vinner det meste på midtbanen og får gang etter gang slått baller i bakrom på vingene uten at det endte i mål. Etter et kvarter blir det uttelling. En lang ball slås mot Brodds mål og en forsvarspiller blir presset akkurat nok til at han setter ballen i eget mål.

Etter ledermål presser vi mer på, men får ikke uttelling før vi setter en keeper inn på venstre ving. Jonas lovte å score et mål og gjør akkurat det 3-4 minutter før slutt. Endelig kan vi puste lettet ut for nok en seier ... trodde vi ... for Brodd scorer nok et mål. Noen taktiske bytter på slutten, og plutselig er tiden uten. Sluttresultat 3-2 seier, noe som gir en hyggelig lesing av tabellen.

Etter 6-7 serierunder er det gjevnt i toppen. Vidar, Tasta, Viking 2 og Madla 2 står alle med 2 tap. Madla 2 spiller hjemme mot Viking 2 i morgen, så da vil en av konkurrentene i toppen avgi poeng. Madla 2 er deretter vår motstander i neste serierunde som er siste runde før serien "snur"