mandag 27. mai 2013

Årsbeste mot Vidar

Serieleder Vidar var på besøk hos oss i ettermiddag. Vidar har hatt noen imponerende resultater så langt, men gikk på en smell mot Brodd tidligere, så vi viste at motstanderen ikke var uslåelig. Status før kampstart var at Vidar var 3 poeng foran oss og 7 mål bedre på målforskjell.

Kampen startet bra av begge lag. Vidar tok oss litt på sengen de først minuttene uten å få uttelling. Litt mer aggressivitet og vi løftet spillet fremover på banen. Guttene hadde fått beskjed før kampstart om å ta vare på skuddmulighetene. Keven tok treneren på ordet, lurte av en motstander på 16 meter og skjøt i mål via stangen. 1-0 ledelsen holdt i 10 minutter før Vidar utlignet. Deretter scorer vi to ganger ved Jakop og Christian. Muligens var aldri den første over streken, vanskelig å se fra sidelinjen. Uansett tok det bare 3 minutter fra vårt 3-1 mål til Vidar nok en gang hadde utlignet til 3-3. Like før pause tar så Patrick kapeinsansvar og hamrer inn ledermål til pause.

Andre omgang er om mulig enda bedre enn den første. Vi eier midtbanen nesten hele kampen og kjemper fotrappe Vidarspillere ut av stilen. Patrick hamrer inn nok et langskudd 5-3. Kimmi drar til og treffer stangen bak en forfjamset keeper. Så fåt vi straffe når en Vidarspiller er vel hardhent i ryggen på en Tastaspiller. Keven ekspederer 6-3 i mål før det er Tuni sin tur å vise frem skuddfoten fra langt hold. 7-3.

Det går så lekkende lett at vi begynner å slurve bakover. Det blir vi straffet for når det nok en gang kommer 2 kjappe mål i mot. Andreas putter imidlertid kampens siste mål og vi vinner 8-5.

Årets desidert beste kamp er vunnet. Innsats over hele linjen. Danijel og Roy/Ramadhan hadde god kontroll i midten, og sidebackene slapp sjelden spillere forbi uten at andre forsvarer var klar. Begge keeprene gjorde solid innsats i mål. Alt i alt er det ingen enkeltspillere som fortjener tittelen dagens mann. I dag går prisen til hele laget.

Status etter kampenslutt. Vi er ajour med Vidar på poeng, men ett fattig mål bak. Det tar vi senere.