onsdag 15. mai 2013

Lekestue mot Randaberg II

I et skikkelig drittvær på Stemmen i kveld holdt vi skikkelig lekestue med stakkars Randaberg II. Det tok et par sekunder før Christian plutselig var alene med keeper og sendte oss i ledelsen. Perioden etter ledermålet var faktisk kampens dårligste med lite pasningsspill og mange pasninger som aldri nådde frem. Vi presset imidlertid Randaberg tilbake på banen.

Etter 10-15 minutters spill hadde vi funnet ut at motstanderen ikke hadde samme type løpsmaskin vi møtte forrige uke som spydspiss. Dermed puttet vi Danijel frem som spiss for å benytte farten hans offensivt. Det skulle vise seg å være smart.

2-0 ble satt inn av Kim Andrè etter 13 minutter, før Danijel puttet 4 mål før pause. Pauseresultat altså 6-0.

Randaberg har gått på en kjempesmell også tidligere i år, med 11-0 mot Vidar. Dermed ble målsetningen for annen omgang å vinne denne med minst like mange mål som i første for å overgå Vidar. Etter 23 minutter i omgangen var målsetningen oppnådd på stillingen 12-0. Vi stoppet imidlertid ikke der og fortsatt kjøret til vi hadde puttet 16 baller i mål. Dagens mann ble Danijel med 8 mål.

Flere gode prestasjoner i dag selv om vi fortsatt kan plukke litt på kvaliteten i samspillet. Når vi leder mye vil alle lage mål, og glemmer ofte å slå pasning til bedre plasserte spillere. Fra sidelinjen merket vi oss følgende god prestasjoner (og vi har sikkert glemt noen)

1. Vi holder trykk på motstanderen i 2x35 minutter
2. I perioder går ballen meget bra fra spiller til spiller
3. Tuni og Patrick har steinkontroll på midtbanen
4. Danijel viser ro og teknikk flere ganger alene med keeper
5. Kim Andrè kommer alene med keeper på slutten, men slår til en bedre plassert Keven som putter 15-0 i tomt mål
6. Keven gjør gjengjeld og leverer en ferdigscoret pasning til Kimmi som kan putte 16-0