lørdag 25. mai 2013

Tap mot Lura

Sesongen andre tap kom borte mot Lura. Ufortjent etter vår vurdering, men så må vi på den annen side snart begynne å ha litt kvalitet i avslutninger og pasninger. Med rett kvalitet hadde vi nemlig avgjort denne kampen tidlig i annen omgang.

Første omgang var det vi som styrte spillet, selv om Lura kom på enkelte kontringer som vanligvis resulterte i hjørnespark eller keeper ball. Et stykke uti omgangen kom imidlertid Christian alene med keeper og satte inn 1-0 som holdt seg til pause.

Annen omgang startet med et massivt Tasta press. Vi spilte oss alene med keeper flere ganger, men dette var dagen da laget kollektivt hadde en dårlig dag i avsluttende øyeblikk og vi tuslet bort sjansene hver gang.

Lura på sin side får et frispark like utenfor 16 meteren som settes rett i mål, påfulgt av nytt på på neste sjanse. Resten av kampen presset vi på for en utligning som aldri kom. Vi ble muligens snytt for et straffespark da Luras keeper meide ned en Tasta spiller, men det mente ikke dommeren.