mandag 21. oktober 2013

Deilig å slå et hardtspillende Brodd lag

Det skulle ikke bli lett å hente hjem poengene vi trengte for å sikre seriemesterskapet, for motstander Brodd er et av de virkelige formlagene i pulja og har nylig slått både Vidar og Viking II.

Vi forstod raskt hvorfor, for dette var motstandere som gikk fysisk til verks, noen ganger over grensen (sett med Tasta øyne)

Kampen var kun 2 minutter gammel når første Tasta spiller måtte hjelpes av banen etter et ublidt møte med et Brodd bein. Mens Jonas fikk hjelp på sidelinjen hadde vi fått corner. Ballen endte plutselig i beina på Jakob som lobbet ballen over keeper og i mål.

Keven øker ledelsen til 2-0 etter et fantastisk raid på venstresiden, som endte med at ballen ble satt i mål fra neste dø vinkel. Da hadde første målscorer, Jakob forlatt banen blødende etter nærkontakt med en Brodd albu, og kaptein Patrick hadde tatt telling etter et møte med knottene til Brodds nr 10.

Brodd gir seg ikke og får utteling når vi glemmer markeringen i de bakre rekker. 2-1 holder seg imidlertid bare et øyeblikk før Danijel roer nervene våre igjen når han runder keeper og putter 3-1 som holder seg til pause
Det er pause. Vi gjør et par bytter og blir enige om å vinne også annen omgang

Annen omgang starter med at Brodd presser på for en tidlig redusering. Når vi blir utfordret mellom 2 Tastaspillere i straffemerket, ser dommeren en holding. Dermed blir det straffe imot som resulteter i mål. Brodd er med i kampen igjen.

Keven gjør etter hvert et av sine spesialraid før han finner Andreas med en pasning foran mål. 4-2. Deretter tar Tuni ansvar, dribler av noen motstandere og skyter fra 16 meter. 5-2. Jonas avslutter målshowet når han følger et tilbakespill og lobber over keeper til 6-2. Da gjør det ingenting at Brodd setter et fantastisk frispark i krysset fra langt hold. 6-3 seier gir 42 poeng så langt. Vidar er nærmest med 39, men de er ferdigspilt.

Denne gjengen har nettopp avgjort seriemesterskapet. Når blir det fest med pizza, brus og kake på klubbhuset middelbart etter onsdagens bortekamp mot Madla II.

Takk til guttene for flott innsats hele sesongen. Det er gøy å være lagleder når resultatene er så bra som nå.

Takk også til Bjørn Nibe, og Tastavia som stilte opp på Tastaveden og dekket kampen, i tillegg til å ha tatt alle bildene jeg har brukt i dette kampreferatet. Tastavis sin dekning av kampen kan leses her: