onsdag 23. oktober 2013

Vi avsluttet med stil mot Madla II

Årets siste seriekamp var borte mot Madla II. Det blåste nesten full storm på Revheim og litt umotiverte gutter som allerede hadde vunnet serien virket litt slappe i motvinden fra start og ble presset bakover.

Etter kort tid blir vi straffet for slurv i forsvaret og plutselig er Madla i ledelsen. Etter scoringen klarer vi å løfte spillet noe opp på banen uten at det blir scoringer og etter en halv omgang er det heller Madla som fra relativt spiss vinkel lobber inn 2-0 ledelse.

Vi gjør nå et par bytter og får innpå friske bein. Dette gjør at vi løfter spillet enda lenger opp på Madla sin banehalvdel til tross for vinden. Vi skaper flere målsjanser og skulle muligens også hatt straffespark en gang eller to. Før pause klarer vi likevel å få inn reduseringen og går til pause med troen på at resultatet skal snus i annen omgang.

I annen omgang legger vi umiddelbart press på hjemmelaget. Vi sliter litt med å få uttelling men kommer stadig til avslutninger. Det skal likevel et straffespark til før vi utligner, men derfra er det egentlig bare et tidsspørsmål før vi nok en gang finner nettmaskene. Keven dribler seg gjennom det som er av forsvarer og gir oss ledelsen 3-2 før Danijel øker til 4-2. Like får slutt scores "årets mål" når Tuni før fulltreff fra 30 meter og setter ballen i mål via tverrleggeren. 5-2 blir sluttresultatet.

Etter kampslutt dro vi til klubbhuset der det stod brus, kaker, pizza og chips og ventet på oss. Kanskje vi skal sats på gruppeseier neste år også, så blir det kanskje mer godt.