onsdag 2. oktober 2013

SERIEMESTER

Vi mangler fortsatt ett poeng, men etter dagens fantastiske kamp mot Vidar tør vi innkassere førsteplass i 2. divisjon avdeling 1.

Vi viste at dagens kamp borte mot Vidar ble en av sesongens vanskeligste kamper. Vidar er et bedre teknisk lag enn oss, men ett år yngre og planen var å bruke fysikk og være tett opp i motstanderen hele tiden.

Dette lyktes godt fra start og vi tar ledelsen 1-0 etter 5 minutter og 2-0 etter 14 minutter. Patrick og Danijel var målscorere. Et meget velspillende Vidarlag, som lot ballen gå fra spiller til spiller gjorde at det ble mye springing, og Vidar begynner etter hvert å overta banespillet. Litt ubeslutsomhet først i en frisparksituasjon og deretter etter en corner, og plutselig stod det 2-2. Like før pause kontrer vi og spiller Roy igjen alene med keeper. Roy er beslutsom og setter 3-2 i mål.

I annen omgang utligner Vidar tidlig, og kampen er åpen lenge. Etter halvspilte omgang har nettopp de uthvilte beina til Jonas og Jakob kommet innpå banen. Vi kontrer og Jonas setter inn 4-3. Nå går det på skinner en stund. Danijel lobber inn 5-3 og Jonas spilles nok en gang alene og setter 6-3.

5 minutter før slutt for Vidar straffe om de setter i mål 6-4.

De siste minuttene rir vi av stormen. Sindre er ute og redder på 20 meter ved en anledning og Kim Andre så ut som han aldri hadde spilt annet enn midtstopper. Kjempekamp hele gjengen. Takk for en flott kamp.

Sånn ser en gjeng som (nesten) er SERIEMESTER ut.