mandag 27. september 2010

Årsbeste hjemme mot Sola

Vi fryktet nok en kamp med stygge sifre mot Sola, men kjempeinnsats av alle mann gav et hederlig resultat mot puljens beste lag, 6 - 9.

Vi hang godt med fra start og tok ledelsen 1-0. Sola kom tilbake og gikk opp i 3-1 ledelse. Heroisk innsats over hele banen, og godt keeperspill av "leiesoldaten" Danijel bidro til at Sola kun ledet 3-2 til pause.

På bildet over røk isen Asle lovte på onsdagstreningen dersom noen spillere scoret på hodet.

I annen omgang tok vi tak i kampen fra start og fikk snart uttelling. Her har akkurat Christian gitt oss ledelsen 5-4 et stykke ute i omgangen. Dessverre klarte vi ikke å holde unna for et godt Sola lag som satte opp tempet mot slutten. Noen raske mål i mot og sluttresultatet ble 6-9. Andreas (3), Roy (2) og Christian laget målene. 10 poeng på spillerbørsen til samtlige for innsatsen. Holder vi denne intensiteten oppe neste uke blir det høstens første seier mot Randaberg.