lørdag 11. september 2010

Vidar Jadarhus turneringen - kampene

Dagens første motstander var Viking. Vi hang godt med i første omgang, med Viking tok ledelsen. Jonatan tok ansvar og viste oss et dribleraid vi sjelden har sett før han avsluttet med å putte ballen i mål. Utover i kampen viste Viking oss at vi bør trene mer skudd. De var flere hakk vassere enn oss og scorte noen flotte mål på langskudd. Andreas og Christian puttet hvert sitt mål. Undertegnede talte aldri flere Viking mål enn 7 selv om det muligens var et eller to ekstra.

Nå skulle Madla stått på motsatte banehalvdel. De dukket imidlertid aldri opp og dermed ble det internkamp Tasta-Tasta. Tasta vant.

Vardeneset stod på andre banehalvdel i neste kamp. Jevn kamp som bølget frem og tilbake. Vardeneset tok ledelsen, men Roy utlignet like etterpå. Det ble brente sjansers kamp. Vi presset på for å få seiersmålet. I stede kontret Vardeneset inn 2-1 like før slutt.

Her gjør Vardeneset seg klar til å ta frispark. Skuddet var perfekt og alle så den i mål, men Einar vartet opp med en kjemperedning oppe i høyre krysset.

Siste kamp mot Hundvåg var det så vått at ingen hadde kamera fremme ??

Vi fikk en god start. Roy sendte oss i ledelsen og Hugo økte til 2-0 direkte på frispark. Derette sovnet vi litt og plutselig var det blitt 3-2 til Hundvåg ved pause. I annen omgang snudde det igjen. Roy,Roy, Roy og dermed ledet vi 5-3 etter få minutter. Hundvåg  fikk 2 mål til, men ettersom Jonatan plasserte et skudd i mål via tverrleggeren var endelig dagens første seier i boks. 6-5