mandag 13. september 2010

Publikumsvennlig fotball mellom Tasta og Vardeneset

Det ble mange mål mellom Tasta og Vardeneset. Når vi ledet 5 - 1 i første omgang var det ingen av oss som tenkte at dette kunne bli noe annet enn storseier.

Litt respekt hadde vi for motstanderen før kampstart. Vardeneset-spillerne var store som voksne menn, men ferdighetene og farten var heller laber. Fredrik gav oss ledelsen tidlig. Andreas og Jonatan puttet også på og vi ledet altså 5-1. Mot slutten av første omgang slapp vi markeringene et par ganger og Vardeneset fikk pyntet på resultatet. 5-3 til pause.

Annen omgang startet katastrofalt dårlig. Det meste gikk i mot. Vi ble stående å se på at middelmådige Vardenesetspillere fikk den tiden de trengte til å avslutte både 1, 2 og 3 ganger uten at vi la press på dem. 4 ganger måtte vi plukke ballen ut av mål uten at vi selv puttet flere og dermed var stillingen 5 - 7. Litt spenning ble det når vi fikk 6-7, bare for å se at Vardeneset svarte oss på direkten. Vi fikk siste målet og sluttresultatet ble 7-8. Skuffende å tape en kamp vi burde vunnet med flere mål.

Andreas ble dagens mann med sine 5 mål, til tross for at antallet burde vært det doble. Mathias fortjener heder for en god omgang i mål og flest nedlagte kilometer i annen omgang.