mandag 6. september 2010

Fremgang mot Vaulen

Vi forbedret vårens 2-6 tap mot Vaulen med 3 mål. Likevel ble det nok et tap 3-4.

Tross tap var det flere positive ting å ta med fra kampen, spesielt fra annen omgang. For det første holdt vi nullen i omgangen. For det andre vant vi omgangen 1-0. Utfordringene våre var primært i angrep. Som bildet illustrerer var Vaulen godt plassert med flere spillere bak ballen. Helt bakerst hadde de en klippe med bein så lange som en middels lang flaggstang.

Nok en gang slet vi litt med det nye underlaget. Grusballene våre har for mye friksjon og stopper. Nye gressballer ble hentet på lageret etter kampen og er klar til treningen på onsdag.

Kampen:
Jevn kamp med Vaulen noe bedre teknisk, både i ballmottak og til å føre ballen. Vaulen tok ledelsen, men Roy kjempet inn utligning like etterpå. Vaulen tok imidlertid nok en gang ledelsen både 2-1 og 3-1 før Roy nok en gang puttet ballen i mål. Et Vaulen mål like før pause og dermed lå vi under 2-4.
I annen omgang jobbet vi solid bakover og holdt nullen hele omgangen. Kjempeinnsats av Jarle, Mathias, Einar og Jonatan som hadde forsvarsjobben. Fremover prøvde vi å pynte på resultatet og når Andreas pirket inn 3-4 hadde vi et lite håp om poengdeling. Klokken til Asle gikk imidlertid litt for fort og plutselig var kampen over.

Spenning mot slutten av kampen da vi jaget utligning. Publikum og spillere måtte dessverre innse at Vaulen holdt unna.