onsdag 11. mai 2011

Klar seier mot Vardeneset 1

Vardeneset 1 ble slått 8-2 i ettermiddagens kamp. Det tok imidlertid lang tid før første mål lå i nota og begge lag hadde gode sjanser. Danijel stod godt i mål og hadde flere god redninger i denne perioden. Foran ham bidro både Mathias, Martin, Hugo og Jarle til at Vardeneset sjelden fikk fred i angrep.

Når vi endelig tok ledelsen var det etter et raskt utspill fra Danijel som dabbet over noen spillere før Kim Andre mottok ballen og lobbet over en utrusende keeper. Det var da spilt 17 minutter av første omgang. Like etter la Andreas på til 2-0 som ble pauseresultatet.

I annen omgang ble det mer nettsus. 1 mål av Roy og 2 av Avdyl i løpet av de første 7 minuttene før Vardeneset fikk sitt første trøstemål. Roy og Kim Andre (2) scoret scoret også senere i omgangen.
God innsats av hele gjengen i dag. Vi begynner å huske på å ikke slippe motstanderne bak oss selv om det glipper litt av og til. Nå skal det bli godt med en trening før neste kamp. Da skal det bli litt fokus på å la ballen gå fort.
God innsats av Gasi som tok dommerjobben på strak arm når vi var en dommer i manko :-)