torsdag 26. mai 2011

Seier mot Viking

Flott kamp mot Viking i dag med mye større aggresivitet enn vi ha prestert på en stund og ikke minst god jobbing i forsvar.

Første omgang start med at Viking gikk rett i angrep og puttet ballen i noten bak Mathias. Med gårsdagens kamp i bakhodet lurte vi på om det skulle bli nok en tøff dag på jobb mot Viking. Full innsats over hele banen gav imidlertid resultat. Vi scoret de 3 neste før Viking reduserte. 3-2 til pause. Det skulle vært 6-2.

Annom omgang startet som den første. Viking gikk rett i angrep og scoret. 3-3. Deretter løsnet det fremover og det ble litt ketchup effekt. 11-5 ble sluttresultatet. Andreas, Avdyl, Kim Andre og Roy laget målene, men i dag er det laginnsatsen som fortjener æren.

3 mann på skadelisten i dag. Martin arm, Mathias fot og Bilal arm. Klarer vi å stille 2 lag i Randaberg cup på søndag ??