mandag 30. mai 2011

ENDELIG ...

... ble det seier mot Sola. Etter flere forsøk de siste sesongene fikk vi endelig gitt Sola "grisebank" :-)

Seieren var fullt fortjent. Vi tok ledelsen allerede etter et minutts tid, mens Sola fremdeles var 8 mann på banen.

I dag var det ekstra kjekt at seieren kom etter fantastisk bra innsats av alle mann.

På oppvarming så vi at Sola spillerne var flinke å slå pasninger, noe vi også har erfart tidligere. Vi var enige om at seiersresepten lå i å være tett oppe dem og ikke la dem få fred. Planen fungerte perfekt ettersom alle gjorde jobben.

Den meget gode dommeren overså visstnok et par frispark i løpet av kampen. Dette gikk imidlertid begge veier og var gjerne like greit for å unngå oppstykking av spillet.

På en dag som denne blir det feil og fremheve enkeltspillere. Hele laget får bestemannspremien. Høydepunktene for dagen var mange, men spesielt kan likevel nevnes flere redninger av Mathias som hadde en god dag i mål, samt langskuddet fra Avdyl som traff ca 1 cm fra stengene oppe i fra krysset.

Sluttresultatet ble 13-9 etter at vi slapp Sola innpå litt i slutten av begge omgangene.