onsdag 1. juni 2011

Spennende kamp mot Forus & Gausel ...

... endte med 5-4 seier.

Kampen mot Forus & Gausel ble spilt på grusbanen på Knudamyrå. Svær og dårlig bane som gav assosiasjoner om hvordan vi hadde det på Stemmen for kun kort tid siden.

Vi spilte i sterk motvind i første omgang og FG var spillende og lot ballen gå fra spiller til spiller. Dette gav uttelling og hjemmelaget ledet plutselig 3-0. Et strålende angrep hvor vi vant ballen på midten, spilte ut på siden før ballen ble slått lavt inn foran mål hvor flere Tasta spillere hadde flyttet seg i posisjon, gav oss dagens første mål. En lompe av Danijel like etter gikk i bue over en forfjamset FG keeper. 3-2 til hjemmelaget ved pause.

I pausen ble vi enige om å gjøre som mot Sola på mandag. Armene skulle brettes opp og vi gikk i krigen og forsøkte å vinne hver eneste ball. Resultatene lot ikke vente på seg. Vi utlignet kjapt til 3-3 og tok ledelsen 4-3 etter god hjelp av keeper. Vi puttet et 5te mål før FG fikk sitt nr 4.

På slutten var det nervepirende, men vi hadde brukbar kontroll bakover, og kunne fort fått uttelling fremover. Det ble imidlertid ikke flere mål og dermed vant vi ukas andre kamp.

Gratulerer til guttene for flott innsats.