onsdag 8. juni 2011

Seier mot Randaberg 2 etter årets snuoperasjon

Randaberg 2 var dagens motstander på Minibanen. Dette var laget som vant 5-0 over Tasta for 10 dager siden på Randaberg Cup. Vi fulgte samme plan vi har hatt den siste tiden. Tett press og kriging i taklingene. Det var jevnt fra start uten at noen lag kom til de store målsjansene. Randaberg viste som som et godt spillende lag og vi hadde et problem med at "krigen" ble tatt på egen banehalvdel. Når vi vant ballen ble den slått langt frem mot en diger midtstopper som fikk både Hugo Felix og Kim Andre til å se ut som barnehagegutter.

Etter hvert fikk Randaberg uttelling og tok ledelsen før de en stund etterpå hjalp oss til utligning med et selvmål. 2 nye Randabergmål fulgte og det stod 1-3 til pause.

Pausepraten hjalp godt og vi fikk rettet på noen vesentlige punkter. Vi fikk flyttet spissene vår høyt opp og presset Randabergspillerne helt tilbake til egen keeper. I tillegg flyttet vi midtbanen og forsvarerne lenger opp. Resultatet var at banespillet i annen omgang foregikk på Randabergs banehalvdel. Vi skapte sjanse etter sjanse. Stangen stod i veien. Tverrlegger stod i veien. Etter hvert fikk vi imidlertid utteling flere ganger. Etter 3 mål var vi i ledelsen 4-3 og Randaberg var i realiteten aldri i nærheten av å komme tilbake. Kim Andre sikret sluttresultatet til 5-3 i siste minutt.

Årets BESTE og KJEKKESTE kamp der vi kommer tilbake etter å ha ligget under som følge av god innsats. Alle spillerne fortjener honnør for topp innsats.
Dommeren burde visst blåst noen flere frispark ifølge ryktene ???