mandag 6. juni 2011

Randaberg 1 - Tasta 2 ...

... ble etter litt frem og tilbake siste uken spilt på kunstgresset bak Randaberg Videregående Skole. Været var vått. Våre gutter viste nok en gang god innsats, i hvert fall i halvannen omgang.

Etter tøffe kamper mot noen Randaberg lag ifm Randaberg Cup nylig viste vi at det var en god motstander vi skulle møte i dag. Vi ble enige om tett pressing over hele banen. Likevel var det Randaberg som la press på oss og fikk etter hvert uttelling 2 ganger. Kristian laget første mål for året på et langskudd før Randaberg gikk opp i 2 måls ledelse. Vi trodde vi klarte å utligne til pause etter 2 mål av Andreas og Avdyl. Omgangen varte imidlertid ikke 25 minutter som vi er vant med, men derimot 30 minutter. Etter 31 min fikk Randaberg sitt andre mål i "overtiden" og gikk til pause med 5-3 ledelse.

I annen omgang var målsetningen minst å vinne omgangen, helst med minst 2 mål. Vi kjempet godt i en halvomgang og lå bak med 7-6 på det nærmeste. På slutten ble det mye tull. Vi ble stående å se på Randaberg og slapp inn enkle mål uten å skape noe fremover. Dermed ble sluttresultatet 10-6 til Randaberg.

Positivt at vi nok en gang viser innsats som hadde fortjent bedre resultatmessig uttelling. Samtidig ser vi at vi fort blir straffet dersom vi "sovner" mot gode lag. Flere målene i mot oss i dag var av sorten vi burde avverget tidligere.

Takk til koret som sang bursdagssang for en blid lagleder :-)