onsdag 15. juni 2011

Mange mål mellom Tasta og Våganes

Det ble mange mål i kampen mellom Tasta og Våganes. Som vanlig startet vi kampen som gode verter og lot Våganes score første mål. Avdyl ville imidlertid ikke tape to kamper på to dager og puttet 4 mål fra alle mulige vinkler etter at Våganes hadde fått sitt mål. Et Våganes mål og et Tasta mål av Andreas gav pauseresultat 5-2. Godt forsvarspill i første omgang selv om vi glemte motstanderne bak oss ved et par anledninger.

Annen omgang startet som første. Våganes scoret først men Tasta svarte og ledet komfortabelt. Vi gikk mot en grei seier ... (... trodde vi)

Omgangens flotteste angrep var når vi brøt et Våganes angrep. Ballen ble slått til Kim Andre sentralt på midtbanen. Han fant Andreas med en stikker mellom forsvarsspillerne (akkurat slik vi har trent på men ennå ikke fått til i kamp)

Mot slutten av kampen viste Hugo Felix seg som en riktig måltyv. 2 ganger puttet han innlegg i mål. Neste gang plasserer vi han foran motstanderne mål :-)

Vi fikk straffe mot oss i sluttsekundene. Våganes scoret og reduserte til 9-8. Vi var stresset et øyeblikk, men heldigvis blåste dommeren av kampen før vi slapp inn ennå et mål.

Asle er betenkt mot slutten når Våganes tok innpå oss. Motivasjonspraten før kampstart og i pausen, samt de taktiske grepene underveis viste seg imidlertid å være nok. Ingen skulle tro at denne karen ikke har alle mulige trenerkurs. Flott innsats Asle !!!