onsdag 4. mai 2011

Tett og jevnt mot Vardeneset 4

Etter litt juling mot Viking på mandag smakte det godt med seier 5-4 mot Vardeneset i kveld. Seieren satt imidlertid langt inne da Vardeneset presset på mot slutten. En god Danijen i mål reddet imidlertid de skuddene som kom og dermed kunne vi puste ut etter seier.

Første omgang startet bra. Vi tok tak i kampen og skapte flere gode sjanser. Et langskudd fra Andreas smalt i tverrleggeren og ned, men gikk ikke i mål. En stund etterpå satt imidertid ballen i mål. Vi fortsatt og hadde godt trykk på Vardeneset og fikk etter hvert uttelling på nytt. 3-1 ledelse til pause var etter 2 mål fra Roy og tett forsvarsspill.

Annen omgang var vi slappe, spesielt bakover. Vardeneset presset oss høyt og vi ble stående passive. 3 mål i mot og plutselig lå vi under. 2 nye mål av Roy sendt og imidlertid foran igjen med 5-4. På slutten la vi en ekstra spiller bak på banen for å tette igjen. Det var likevel de gode redningene fra Danijel som sikret oss sesongens andre seier.

Etter kampen fikk begge lag servert muffens og frukt. Fornøyde spillere satte pris på det.