mandag 4. juni 2012

Åttende strake seier mot Madla 5

Vi tok selvtilliten som ble bygget opp i helgen med oss når et godt Madla 5 lag stod på motsatt banehalvdel i seriekamp på Minibanen i kveld.

Madla tok oss litt på sengen og gikk opp i 1-0 tidlig i omgangen, men så hadde vi en god periode der vi presset Madla høyt oppe på banen i tillegg til at pasningsspillet satt bra fremover. Dette gav tellende resultater og vi gikk opp i 4-1 ledelse før vi la oss dypere mot slutten av omgangen. Madla kunne godt pyntet på resultat før pause med Jonas tok det som kom.

I pausen ble vi enige om å presse høyere oppe fra starten av annen omgang. Dette gav tellende resultater tidlig. Vi ledet 7-2 på det meste, men så gikk det litt i stå for oss samtidig som Madla presset oss tilbake og begynte å få uttelling på sjansene sine.

I denne perioden så det ut som vi gikk litt trøtt, for Madla var stadig først på andreballene foran begge målene. 7-2 ble til 8-7, men heldigvis scoret vi umiddelbart når Madla bare var ett mål bak. Sluttresultatet endte 10-8. Målene våre ble fordelt mellom Andreas (4), Roy (2), Patrick (2), Jonatan og Mathias. Kim Andre traff bare stangen oppe i krysset i kveld. Kristian var som vanlig den spilleren som vant de fleste hodeduellene.

Madla 5 pleier sannsynligvis å vinne kampene sine, for noen av spillerne var unormalt sure og klaget fælt på den solide dommeren.

Etter kampen vanket det is. Det smakte nesten like godt som den åttende strake seieren til G-2000.

Onsdag kl 16:45 er det Vardeneset som skal få gjennomgå.