mandag 11. juni 2012

God kamp tross tap mot Viking

Ukens første kamp ble spilt på "Minibanen" ved Stavanger Stadion. Viking 3 var motstander for 3 gang i år, nå på større bane enn tidligere og uten at vi stilte med det tyngste skytset vi har offensivt. Vi forventet således en tøff kveld.

Kampen begynte som vi fryktet med at Viking presset oss tilbake på banen. De tok også ledelsen, og lå stort sett foran kampen gjennom. Etter hvert som vi ristet nervøsitet (eller hva det nå var) av oss begynte vi å vise tendenser til god fotball. Flere ganger gikk ballen klikk klakk uten at Vikingspillere fikk låne den. Når vi nærmet oss motstandermålet manglet vi imidlertid evnen til å putte ballen i nota. Dermed lå vi under 4-2 til pause.

Annen omgang var ikke ulik den første. Vi viste gode tendenser, men ble puslete foran mål. Sjansestatistikken ble vunnet klart, men Viking vant også annen omgang 4-2. Sluttresultat 8-4.

Kim Andre (2) og Andreas laget mål. I tillegg fikk vi hjelp av Viking etter en corner.

God innsats av hele gjengen kampen sett under ett. Etter kampslutt var det opp til flere som måtte tørke svetteperler.

På onsdag venter Randaberg 7. Da kommer vi sterkt tilbake og skal hevne 2-13 fra i vår.