onsdag 6. juni 2012

Ny seier mot VBK - 9 på rad

Lokalderbyet mot Vardeneset ble kort og intensivt. Tidlig oppstart kl 16:45 og 2 omganger a 20 min for å rekke skoleavslutning på Veden med 6. trinn.

Vi fortsatte den gode trenden vi er inne i. Spesielt første omgang hadde vi full kontroll og ventet bare på uttelling. Etter hvert kom målene og vi ledet 3-0 før vi fant ut at vi måtte hjelpe VBK med et trøstemål. 4-1 til pause etter mål av Andreas, Kim Andre og Patrick, samt kjempeinnsats bak av Christian, Hugo, Mathias og Fredrik, samt Robert som tok det meste som kom.

Vi gikk ut til annen omgang med målsetning om å vinne omgangen. Det gikk greit selv om det tok tid før det ble uttelling. Omgangen ble vunnet 2-1 og kampen 6-2. Mathias viste seg bokstavelig talt som en måltyv når hadde puttet et ferdig scoret mål i noten fra 5 cm.

Da har vi møtt alle lagene i årets serie. Resultatene har variert, men etter en god periode har vi vunnet flere kamper enn vi har tapt.

Neste uke møter vi Viking 3 og Randaberg 7 for andre gang i årets serie, før det blir kamppause frem til VBK Cup i august.