torsdag 14. juni 2012

Spennende kamp mot Randaberg 7

Det ble som forventet en tøff kamp mot et Randaberg lag som etter eget utsagn ikke hadde tapt på over 2 år, og som blant annet slo oss 13-2 i årets første seriekamp.

Helt innledningsvis i første omgang så det ut som det nok en gang kunne ende stygt, for Randaberg trillet ball i hatt med oss noen minutter og fikk kjapt noen måls ledelse.

Etter hvert kom vi mer inn i kampen, ikke minst kom vi tettere inn i Randaberg spillerne, samtidig som vi hadde målstenger på vår siden et par ganger. Dermed lå vi bare under med 2 mål til pause, 4-2.

Annen omgang ble vi enige om å være enda mer agressive. Dette fungerte godt innledningsvis, og etter ca halvspilt omgang gikk vi faktisk opp i 6-5 ledelse. Ledelsen vår holdt imidlertid kun et par sekunder før Randaberg var ajour og foran igjen.

God kjemping mot slutten av kampen kunne gitt oss uavgjort, men vi kom aldri nærmere enn ett mål. Sluttresultat: 9-8 til Randaberg.

Kjekt å observere at spillere gir alt så lenge de er på banen og ber om å bli byttet ut når de er tomme. Målene våre ble scoret av Jakob (4), Andreas (3) og Patrick, men de som ikke laget mål fortjener også å nevnes med navn basert på innsatsen som ble lagt for dagen. Det gjaldt Christian, Jonas, Fredrik, Mathias og Hugo Felix.

Nok en solid dommerinnsats av Asle. Skulle tro han aldri hadde gjort noe annet :-)