mandag 16. september 2013

Nok en storseier mot Randaberg II

8-1 seier over Randaberg II i dag betyr fortsatt tabelltopp. La oss håpe våre argeste utfordrere kjenner presset og avgir poeng. Dagens sifre var i overkant. Vi var ikke mange mål bedre enn Randaberg i dag, men en motstander som virket totalt blottet for selvtillit foran motstanderens mål vinner sjelden.

Kampen startet med 2 forsiktige lag og spill på midtbanen. Etter 8 minutter får vi imidlertid tredd Christian gjennom i bakrom. Han kommer alene med keeper fra høyresiden og gjør ingen feil, 1-0. 4 minutter går. Klikk klakk og dermed er det 2-0 ved Jakob. 4 nye minutter og Christian kjemper inn 3-0 før kampen roer seg litt og et skikkelig ruskevær setter inn. Jakob og Jonas scorer en gang hver før Randaberg får et trøstmål. Stillingen er 5-1 til pause.

Andre omgang er lenge et langt gjesp. Ingen av lagene skaper store sjanser. Randaberg forsøker en del ganger å slå baller i bakrommet på sin venstreside, og kommer til en del sjanser uten uttelling. Etter 22 minutter får vi straffespark. Danijel var sikkerheten selv mot Jarl og setter ballen i mål også denne gangen til tross for at keeper var etter ballen. Vi pynter på resultatet 2 ganger til mot slutten og vinner 8-1.

Kjemperesultat for oss på en dag vi mangler viktige spillere som Patrick, Tuni og Ramadhan. Guttene kan være stolte av sesongen så langt. Nå må vi bare slå Lura neste kamp, så har vi vunnet strake seire mot samtlige motstandere i pulja :-)