onsdag 11. september 2013

Tabelltopp etter strålende kamp mot Jarl

Sesongens første tap kom borte mot Jarl, og når Vidar avgav poeng var det nettopp Jarl som stod på motsatte banehalvdel for oss i dagens hjemmekamp.

Guttene var heltente. Dette skyldtes enten ønske om tabelltopp, ønske om hevn over motstanderen, ellers redsel for straffetreningen som ble lovt dersom innsatsen ikke var på topp.

Vi presset Jarl bakover fra start og kun kort tid var godt før Jonas ble spilte gjennom og sendte oss i ledelse. Godt spill og mange nedløpte kilometer gav oss nye målsjanser på løpende bånd. Kimmi la på til 2-0. Danijel til 3-0. Andreas til 4-0 før Tuni satte inn 5-0 til pause. Jarl hadde en kjempesjanse i omgangen, men den ble reddet mesterlig fra Sindre med en benparade.

I annen omgang får Jarl et trøstmål tidlig, men Jakob og Bilal sender oss foran med 7-1. 7 forskjellige målscorere så langt er sjelden kost.

Dagens kaptein tok så ansvar foran. Danijel scorer 3 raske mål før Jonas putter i åpent mål etter at Andreas våkent ser at en ball ikke vil trilte over kortlinjen og sender den flatt inn foran det åpne målet. Jarl for kampens siste mål direkte fra frispark. Sluttresultat 11-2.

Kjempekamp av alle i dag. Keven og Ramadhan hadde god kontroll i midtforsvaret og slapp sjelden Jarl til sjanser. Kristian, Hugo, Mathias og Roy hadde også god kontroll i sideforsvaret. "Tett i kroppen" fungerte tidvis bra selv om de glemte seg med noen anledninger.

Det ble ingen scoringen på vårt innøvde cornertrekk denne gangen ( med unntak av når Jakob skrudde en corner rett i mål), men vi fikk flere avslutninger. Neste gang sitter den.