mandag 2. september 2013

Seier borte mot Forus & Gausel

Ny serierunde og ny bortekamp, denne gangen på Knudamyrå, hvor Forus & Gausel var motstander.

Vi hadde god kontroll på kampen innledningsvis og presset hjemmelaget bakover. Litt mer upresist etter hvert som vi nærmet oss motstandermålet, men vi skulle etter hvert få uttelling når Jonas gikk ut for å ta et hjørnespark fra høyre og skrudde ballen rett inn via et forsvarsbein og stangen.

Før pause la vi på til 2-0 ved Tuni, som skjøt med venstrebeinet fra 17-18 meter og traff høyre hjørne.

Bakover på banen har vi god kontroll i første omgang og Tasta debutant Sindre Østbø måtte kun unntaksvis i aksjon, til tross for at vår god kaptein Patrick måtte ut med skade.

I annen omgang har vi fortsatt relativt god kontroll på kampen, og venter egentlig bare på ny scoring. Plutselig går det imidlertid skikkelig gale bakover. MAnglende kommunikasjon i forsvaret og med keeper, resulterer i at Dani setter ballen i elegant bue over egen keeper. 1-2. Ett minutt eller to senere faller en FG spiller og Ramadhan i feltet. Straffespark blir resultatet, og deretter er det plutselig 2-2.

Heldigvis hever vi oss umiddelbart. Gjør et par bygger og får blant annet Patrick tilbake på midten. Det går kun minutter før Kim Andre får skuddmulighet fra ca 16 meter og ligger ballen ofte i nota. Etter byttene våre mistet vi for øvrig litt oversikt over hvem som var på banen og hvem som ikke var der. Resultatet var at vi plutselig var 12 mann på banen. Vi fikk heldigvis lurt Jonatan som stod nærmest av banen før motstanderen la merke til fadesen.

Asle gjør så det som skal vise seg å være en genistrek når ham mener det vil være lurt å sende Danijel frem for å true bakrommet bak forsvaret til FG. Resultatet av bytte blir 2 mål i rette nota. Vi vinner kampen 5-2 og er dermed tilbake på tabelltopp i minst 3 dager før Vidar møter Voll på torsdag.