mandag 23. september 2013

Ny storseier og søt hevn mot Lura

Vårens kamp mot Lura var nitrist og guttene var klar for å vise at den kampen var et uhell.

Danijel som stort sett var i meget godt slag i dag brukte da bare et snaut minutt på å roe nærver og sende oss foran i målprotokollen.

Utover i omgangen rant målene inn, noen av dem riktige perler. 8 ganger scorer vi før pause før Lura fikk et unødvendig trøstmål som medfører pauseresultat 8-1.

I annen omgang fortsetter vi å trykke Lura bakover, men det tar tid før vi får uttelling. Etter halvspilt omgang putter vi imidlertid 2 kjappe mål, og 10 minutter etterpå er det sluttresultatet som er et faktum når vi putter for 11te gang. 11-1 hjelper godt på målforskjellen.

Når Vidar benyttet kvelden til å slå Viking II 6-1 viste det seg ikke å være nok mål. Vi ligger 2 mål bak Vidar og tåler ikke tap i neste ukes seriefinale.