mandag 26. august 2013

Gratulerer med dagen, Asle !

Asle ønsket seg mest av alt en seier på bursdagen, og gutten tok utfordringen.

Dagens motstander var Voll. Kampen ble spilt på fotballbanen ved Bore Skule. Da Voll spilte i første divisjon i vår viste vi ikke hva som ventet oss, utover at Lura var slått 4-3 borte for en uke siden.

På grunn av utfordringer i trafikken i etter middag var det ikke alle spillerne som nådde kampstart. Vi startet likevel med friskt mot, fast bestemt på å ta kommandoen i kampen. Spillemessig hadde vi også god kontroll bakover, men gav hjemmelaget en god sjanse på frispark når Robert ble litt ivrig etter å ta ballen før den var inni 16 meteren. Heldigvis ble det ingenting ut av frisparket. Etter hvert presset vi mer på, og Christian fikk hull på byllen, mens undertegnede stod med rygen til i mobilen :-)

Voll ville imidlertid ikke gi seg uten kamp, og utlignet slik at det stod 1-1 til pause. Like etter pausen tok hjemmelaget ledelsen og vi fryktet en kamp der vi skulle presse på uten uttelling. Christian var imidlertid ikke ferdig for dagen og utlignet.

Etter utligningen tok vi mer og mer over og presset Voll bakover. Vi fikk uttelling ved både Kimmi og Danijel og ledet plutselig 4-2. Litt spenning ble det når Voll puttet på nok en gang, men Danijel roet nærvene våre når han la på til 5-3.

God innsats av mange i dag, men noen spillere fortjener litt ekstra skryt. Kristian spilte sin beste kamp for året, og var stort sett først på ballen i alle dueller. Danijel spilte sannsynligvis også sin beste kamp, med 2 mål, målgivende for ikke å snakke om kjempeinnsats som midtstopper i over halve kampen. Jonatan viste for øvrig at treningen på overstegsfinter virker, når han sendte en motstander ut i pølseboden. Keven viser som vanlig eminent teknikk når han leker med notstanderne, men kan nok av og til gjøre tingene noe enklere.

5-3 seier sender oss til topps på tabellen i minst 2 dager, til Vidar spiller sin kamp. Viking II som også er med i topp vant 7-3 mot Forus & Gausel og henger på 3 poeng bak oss. Neste mandag er det vi som skal bryne oss på Forus & Gausel. Vi ser frem til det.