mandag 5. august 2013

Limfjordscup - Lørdag 3. august

Siste kamp i pulja var først kl 16.30. Vi benyttet derfor anledning til en tur ned i Lemvig sentrum hvor vi tok meg guttene på pizza restaurant. God stemning og god mat.
Lemvig II var motstander. Det stod om henholdsvis 3dje eller 4de plass i pulja og derav nivå på motstander i B sluttspillet. Sturla og Asle hadde spionert på motstanderen og funnet svakheten i forsvaret, men hadde samtidig sett at laget var meget godt teknisk fremover på banen.

Kampen ble vår svakeste kamp i turneringen. Vi klarte ikke å demme opp for kjappe motstandere. Fikk nok en gang 10 minutters utvisninger for småplukk og var aldri inne i kampen. Resultatet ble 6 eller 7-0 til Lemvig II som tok 3 plassen i pulja og fikk enkleste motstand i sluttspillet.

Nord fra Haugesund ble vår motstander i B sluttspillet. Relativt jevn kamp hvor vi likevel hadde et visst press på motstanderen, selv i motvinden i første omgang. Et kjempeangrep hvor Kimmi, Patrick og Keven i felleskap vinner ballen, spiller ut motstanderne med et par pasninger og dragning ender opp med at Andreas plutselig spilles gjennom alene med keeper og så står det 1-0. Danijel øker til 2-0 og kunne gitt oss både 3 og 4 dersom siktet hadde vært innstilt. Vi går imidlertid til pause med 2-0.

Annen omgang komme Nord høyt på banen og presser oss. Får uttelling tidlig og er med i kampen. Keven roer etter hvert nærvene ved å gi oss 3-1 ledelse. Heldigvis fikk ikke Nord mål nummer 2 før det var ett minutt igjen av kampen og vi red i land seier og semifinaleplass mot Lyngbø fra Bergen.

Vi vet fortsatt ingenting om guttens kveld på disco, men de gliste i hvert fall ...