mandag 5. august 2013

Limfjordscup - Fredag 2. august

Fredag skulle bli dagen vi lærte at hjemmedømming ikke bare skjer i voksen fotball. Vi lærte også at aldersforkjellen på 12, 13, 14 og 15-åringer kan være stor.

Første motstander var Lemvig I, som var å puljens suverent beste lag. Store og sterke 14 og 15 åringer. Ca 6 meter høyere enn oss ifølge Asle som gikk rundt med metermålet. Guttene kjempet som løver i første omgang både mot store motstandere men også mot en meget sterk motvind. Nok en gang særlig kreditt til keeper Jonas, forsvar og midtbane som virkelig klarte å frustrere motstanderen. Vi ble presset bakover men hold buret rent lenge. En gang måtte vi imidlertid gi tapt og vi lå under 1-0 til pause. I andre omgang får vi verst tenkelige start. Vi er ikke helt med fra start og gir motstanderen tid og rom. Dermed kommer det kjappe målet vi absolutt ikke skulle fått mot oss etter kun sekunder. Dermed gikk proppen ut av guttene og Lemvig fikk fritt spillerom. Sluttresultat 7-0.

Dagens andre kamp var mot Nors. 2 digre spisser, hvorav den ene hadde bestemt seg for å kveste Tasta spillere for å vinne kampen. Etter et par minutter var det Jonas som fikk albuen i ansiktet og 100 kilo masse i fart over seg. Frispark til Tasta men dette burde vært et soleklart rødt kort. Jonas måtte hjelpes av banen. Like etter er det Patrick som får kjenne strake knotter i leggen og må hjelpes av banen. Denne gang får vi ikke engang frispark. Asle ber treneren på Nors bidra til å dempe temperaturen på banen. "Ditt svin!" er svaret. Nors leder 3-0 til pause mot et Tastalag uten innbyttere, kaptein og keeper.

Annen omgang er det intet mindre enn heroisk innsats. Vi innser at dette går mot tap, men kjemper som løver og presser Nors bakover. Vi får 2 gule kort for en takling og armbruk. Ut fra hva som ikke gav kort i første omgang er dette tragisk. Når gule kort i tillegg gir 10 minutters utvisning spiller vi en periode 9 mot 11 men presser likevel Nors bakover. Vi får uttelling en gang, vinner annen omgang 1-0 men taper kampen 3-1 og er i realiteten ute av kampen om A sluttspill.

Disko om kvelden på skole var sannsynligvis en suksess, men da måtte trenerne holde seg på sitt eget rom så det vet vi egentlig ingenting om ...