mandag 5. august 2013

Limfjordscup - Torsdag 1. august

Etter en natt på nye Stavangerfjord og 23 mil i bil ankom vi Lemvig i god tid. Kl 12.30 gikk lagene i tog gjennom sentrum og opp til idrettsanlegget hvor ordfører og formann i Lemvig Fodboldklub holdt tale og åpnet turneringen.

Vår første kamp var umiddelbart etter åpningstalen. Hei IL fra Porsgrunn var motstander. Vi hadde godt tak på motstanderen, selv om de hang godt med i første omgang hvor stillingen var 2-1. I annen omgang puttet vi 5 mål og vant 7-1. Seieren burde vært mye større, men spissene våre hadde tross mange mål ikke stilt inn fotballskoene ennå.

6 forskjellige målscorere og meget godt forsvarsspill av Mathias, Kristian, Hugo og Roy i tillegg til Patrick og Keven som vant det meste på defensiv midtbane, gav oss en kjempestart på turneringen.
Etter kampen var de fleste i bassenget like ved skolen vi bodde på. Det fikk en diger hvithai unngjelde for.

Vi var enige om at dette hadde vært en stålende start på turneringen, selv om "Kødsaus og kartofler" ikke var det beste måltidet vi hadde smakt.