onsdag 21. august 2013

God gjennomkjøring mot VBK III

Siste gjennomkjøring før vi skal begynne å kjempe om poeng var treningskampen mot VBK III. Kampen ble sjanserik og skulle vært vunnet ut fra spill og sjanser, men gav oss en advarsel om at målsjansene må settes dersom poengene skal bli med oss hjem.

Kampen startet dårlig. Vardeneset tok ledelsen før minuttet var godt. "Corner er mål" heter det visst. Når VBK  fikk corner stod vi fullstendig i ro i feltet og så hvilken VBK spiller som hadde mest lyst på den. Resultat: 0-1.

Utover omgangen tok vi mer og mer over og skapte sjanse etter sjanse. Problemet var en god VBK keeper, avslutninger rett på keeper eller avslutninger utenfor. Når Keven endelig puttet ballen i nettet etter klikk klakk spill forut, fant dagens dommer ut at dette var off side. Dermed gikk vi til pause med 0-1.

Annen omgang fortsatt som først. Vi presset på, men slet med avslutningene. Etter en corner fikk vi imidlertid endelig uttelling. Etter klabb og babb i feltet fikk endelig Kim Andre pirket ballen de nødvendige centimetrene over streken. 1-1.

Nå gikk vi for seier og når Danijel runder keeper og blir felt som siste mann skal vi i hvert fall få sjansen fra 11 straffemerket ... tror vi. Men det mener ikke dagens dommer som vinker videre. Var det en potensiell utvisning som lå i bakhodet ?

VBK kommer sjelden på farligheter, men har en god høyre midtbane gir oss problemer et par ganger. Mot slutten av kampen blir han gjennomspilt alene, men Ramadhan setter på toppfarten og kommer med en kjempetakling. Resultat: Straffe! Nok en gang var det kun en mann på banen som så den komme. VBK setter straffen i mål og leder 2-1 like før slutt. Vi hiver alle mann i angrep siste 3 minutter av kampen og på overtid utligner vi til 2-2. Christian fant nettmaskene. Utrolig at vi ikke vinner kampen, men utligningen smakte likevel godt.

På mandag setter vi sjansene.

For øvrig debuterte Sindre Østbø i mål i starten av kampen. Sindre kommer fra Viking II og kjenner guttene både fra Tastaveden og fra innbyrdes oppgjør. Vi ønsker ham velkommen.