tirsdag 3. juni 2014

Aalborg City Cup 2014 - Lørdag 31. mai

Vi traff på Voll som hadde tapt 4-0  mot SSC Pheonix. De advarte oss mot lynraske spisser. Dermed plassere vi både Ramadhan og Danijel på hver sin back for å demme opp.
Begge to gjør kjempejobb i forsvar, sammen med Hugo og Christian som slåss i midten og stort sett har god kontroll på tyskerne. Vi presser tyskerne bakover, men møter noen kjemper i midtforsvaret i tillegg til en solid og stor keeper. Like før pause klarer likevel Keven å krangle ballen med seg mot mål fra nesten død vinkel og sender ballen forbi keeper. 1-0 til pause og tyskerne må fremover.
Pheonix kommer høyere på banen i annen omgang men vi er pottetette i forsvar. I stede kontrer vi og spiller Avdyl alene mot keeper fra venstresiden vår. Avdyl viser oss nok en gang hvor enkelt det kan gjøres når han kontrollert setter ballen i motsatt hjørne til 2-0. Like etterpå er han like ved å legge på til 3-0, med et spektakulært brassespark fra 17-18 meter. Synd keeper fikk fingrene på den.
Når fløytesignalet går for fyll til kan glade Tasta spillere feire semifinale og pokal med hjem.

Langt over forventningene, men ikke dessto mindre gledelig. VRI fra Danmark skulle bli semifin
Vi tar tak i semifinale og presser VRI tilbake på banen fra start. Vi treffer stolpen et par ganger før vi får straffe når Keven dras ned. Avdyl er sikker og gir oss 1-0. Vi fortsetter presset og får nok en gang uttelling. Tuni header en corner i mål og vi går til pause med en komfortabel 2-0 ledelse som burde vært større.
Vi gjør noen bytter i pausen uten at det ser ut til å endre kampbildet da vi har noen enorme sjanser til å avgjøre kampen med den forløsende 3-0 scoringen. I stedet går plutselig alt feil når VRI scorer på sin første sjanse og deretter får straffe som ender med 2-2. En kamp som skulle vært avgjort går mot straffespark, men nok en gang er vi lammet og slipper VRI gjennom alene mot keeper 2-3 med 3 minutter igjen.

Vi hiver alt vi har fremover på banen men får ikke ballen i mål.

Dermed må en fortvilet lagleder ta seg til hodet og innse at drømmen om finale forble en drøm.

Når VRI deretter rundspiller Sørumsand i finalen er det ekstra bittert at vi gav fra oss seieren.

Vår motstander i bronsefinalen, Holte IL fra Danmark trekker seg fra turneringen, og dermed tar vi bronsemedaljene uten å spille.
Uansett skuffelse med semifinaletap står vi på "pallen" for første gang og har en relativt stor bøtte med hjem til premieskapet.

Vi er meget fornøyde med turneringen når vi ser tilbake.
Også trenerne er fornøyde med turnerngen og får seg hver sin kalde "Guld" som nytes mens vi passer på pokalen ...