tirsdag 3. juni 2014

Aalborg City Cup 2014 - Fredag 30. mai

Fredag starter med kamp mot Houlbjerg-Laurbjerg fra Danmark. Det viser seg snart at dette er nok en motstander langt unna vårt nivå til tross for at de kom på annen plass i sin innledende pulje. Vi misbrukte imidlertid flere sjanser før vi fikk uttelling, men når vi klarer å tre Avdyl gjennom alene med keeper viser han oss hvor enkelt det er å bruke innsiden av foten og plassere ballen i hjørnet.
Nok et mål av Avdyl, samt et hver fra Jakob og Tuni gir totalt 4-0 seier og meget fornøyde supportere
 Etter kampen hadde vi et par timer til Akademisk Boldklub eller bare AB var motstander. Noen av oss tok turen til sentrum for å slå i hjel litt tid.
 AB er dagens siste motstander. Laget vant sin innledende pulje, men hadde gått på et 1-0 tap mot tyske SSC Pheonix Bisdorf i første kamp av mellom spillet, og måtte dermed slå oss for å kunne gå til semifinale. Motstanderen var god og kampen bølget frem og tilbake. Vi trykket nok mest på, mens AB taktikk var å slå kjapt i bakrom når de vant ballen.
Vi stanger lenge mot et tett forsvar, men midtveis ute i annen omgang tar Patrick et raskt frispark som sender Avdyl mot mål fra skrå vinkel. Fra høyre hjørne av 16 meteren plasserer han ballen nederst i motsatte hjørne til 1-0.

Mot slutten av kampen blir det dramatisk. Først pådrar en dansk spiller seg gult kort for en stygg takling. Avdyl skuer vekk den aktuelle spilleren og får selv gult kort. Gult kort = 5 minutter ute. Deretter takler Ramadhan en motstander rent med Tasta øyne. Frispark og gult kort med dommerøyne, og vi spiller 9 mann på slutten. Da er det ekstra bittert når AB langt inn i overtiden utligner til 1-1 etter et unødvendig hjørnespark.

Resultatene senere på kvelden viser imidlertid at målet i mot ikke fikk betydning. Før morgendagens kamp mot SSC Pheonix Bisdorf mål vi vinne kampen for å vinne pulja og ta oss til semifinale. Hadde vi ikke sluppet inn målet på slutten av kampen, ville vi likevel vært et mål bak tyskerne og vært avhengig av seier.