mandag 16. juni 2014

Klasseforskjell mellom Tasta og Vidar II

I siste serierunde før sommeren var det klart for toppoppgjør i annen divisjon avdeling 2. Vidar II som lå på annen plass i pulja kom på besøk til Stemmen.

Inngangen til kampen var grei. Seier ville gi 8 poeng mellom lagene, mens tap ville gi 2 poeng og en mer spennende høst. Vi ønsket ingen spennende høst.

Når kampen starter ser vi et noe varierende Vidar lag, med flere teknisk gode spillere på midtbanen og ikke minst en lynrask spiss som utfordret bakrom gang på gang. Etter 6 minutter får Vidar uttelling med denne taktikken og går i ledelsen med 1-0. LEdelsen holder i 2 minutter. Keven drar seg forbi en del Vidar spillere på vår venstrekamp, legger tilbake til Dani som putter allen i mål. 1-1. Etter 14 minutter går vi i ledelsen, på kanskje dagens fineste mål. Frisparket fra Patrick slås presist bak i feltet hvor Keven henger i luften og header inn 2-1. Mot slutten av omgangen er vi effektive og gode. Andreas spiller først gjennom Keven som legger på til 3-1, og deretter til Dani som putter 4-1. Pauseresultat 5-1 når Kimmi hamrer ballen i mål etter er halvklarering fra Vidar.

I medvinden i annen omgang har vi god kontroll selv om tempo reduseres. Tuni legger på til 6 og 7-1 etter pasninger fra Kimmi og Billi.

Mot slutten av omgangen kommer et mål til hvert lag. Først blir Jonas skubbet i ryggen i straffefeltet. Han setter selv straffen i mål til 8-1 før Vidar reduserer når de kommer alene med Robert.

Dermed er status at vi tar sommerpause på tabelltopp, etter seier i 7 av 7 kamper. Viking II er nærmest, 6 poeng og en haug med mål bak oss. Det ser altså meget lovende ut med tanke på å vinne annen divisjon også i år.

Flere spillere har tatt store skritt fremover i løpet av vinteren og våren, og er kanskje allerede klare for 1. divisjonsspill med G16 1 til neste år. Vi gleder oss.