mandag 2. juni 2014

Hundvåg 3 ble ydmyket på hjemmebane

Rett fra Aalborg til bortekamp mot Hundvåg 3, bunnlaget i pulja. Vi trenere fryktet undervurderingen da guttene virket litt daffe på oppvarmingen, men vår frykt ble raskt gjort til skamme. Utover i annen omgang kom faktisk målene raskere enn ketchup kommer ut av flaska.

Fremover på banen var Jonas og Danijel en konstant trussel og herjet med motstanderne. Noen utrolige bomskudd gjorde at duoen kun laget 10 mål, fordelt på 5 hver.

Bakover på banen hadde vi stort sett full kontroll. Robert og Sindre hadde hver sin omgang i mål og tak det som kom, både høyt og lavt. Når Hundvågs nr 20 måtte forlate banen i annen omgang var det ingen trussel mot målet vårt.

5 mål i første omgang og 10 i annen. Må vel konkludere med at de HVITE draktene fungerte godt da :-)

Kristian spilte spiss i 6-7 minutter og laget 2 mål og 1 assist. Den nye superspissen ???

Ramadhan overtok kapteinsbindet fra Patrick mot slutten og gliste fra øre til øre. Sjelden har vel en kaptein i Tasta ledet et så effektivt lag.

Da er det kun 1 motstander igjen før serien "snur". Det er Vidar II som ligger på annen plass på tabellen som kommer til Stemmen mandag 16. juni. Seier der kan gi oss 6  poengs luke, mens tap kan sende Vidar ajour. Vi satser på det første