onsdag 28. september 2011

Årets første uavgjort kamp ...

... kom i dagens oppgjør mot Forus & Gausel. Resultatet ble 4-4.

Som i våroppgjøret var F&G et sterkt lag som brukte fysikk som sitt viktigste våpen. Begge lag hadde "først på ballen" som hovedregel, spesielt i forsvar. Dette gjorde at det var relativt få målsjanser. Vi tok imidlertid ledelsen når Roy klarte og krangle ballen i mål. F&G utlignet og det så ut til å ebbe ut med uavgjort til pause. Den eminente dommeren for dagen så at bortelaget så trøtte ut og la til et minutt i første omgang. Avdyl brukte overtiden til å putte ballen i mål til pauseresultat 2-1.
I annen omgang var det F&G som tok mer tak i kampen og lot oss få ennå mindre tid på oss. Aggressiv pressing gav tellende resultat og plutselig var kampen snudd. Kim Andre med et langskudd og Roy med en stuss/heading gav oss 2 mål også i annen omgang.

God innsats men langt fra vår beste kamp for sesongen. Er det morgens kamp mot Sola vi sparte krefter til ?