onsdag 21. september 2011

Spennende kamp mot Viking

Det ble en publikumsvennlig kamp med mange mål i begge ender når vi tok i mot Viking 3 på Stemmen i dag. 5-11 ble resultatet i vårkampen, så vi hadde nok litt respekt for motstanderen i starten av kampen. Vi så tidlig at Viking også denne kampen stilte med spillere med god grunnteknikk og bevegelse. God innsats og først-på-ballen holdning holdt oss imidlertid inne i kampen, og vel så det.

Viking scoret første mål. Vi de 2 neste før gjensten utlignet til 2-2 før pause.

Annen omgang bølget frem og tilbake. Begge lag fikk bedre uttelling enn i første omgang menViking stakk litt i fra oss i målprotokollen. Vi brettet opp armene og kom tilbake og utlignet til 6-6 mens det ennå var ca 5 minutter igjen av kampen. Mot slutten var det imidlertid Viking som hadde mest igjen og avgjorde kampen. Sluttresultatet ble 8-6.

Det så ut som begge lag var rimelig fornøyd med kampen og spillet selv om vi gjerne skulle fått bedre betalt i målprotokollen.

Kjekt å se at vi periodevis klarer å la ballen trille mellom oss på få touch. Ellers så vi resultatet av Asle volley-trening fra mandag, da minst ett av målene våre var et skudd neste tatt rett ut av mandagstreningen.

Asle:  Magnus har funnet fløyten din :-)