mandag 5. september 2011

Årsbeste mot Vardeneset 4

Asle fant frem taktikktavlen og la den STORE planen for dagens kamp. Guttene fulgte taktikken til punkt og prikke. Resultatet ble årets største seier. 12-1 mot VBK lar seg høre ... og da har vi ikke talt med målet til Kristian i første omgang. Var det kun dommeren som så at den ikke var inne ?

Litt mer om kampen. 6-0 til pause. 6-1 i andre omgang. Eneste grunnen til at Vardeneset fikk et mål var at vi ikke fikk med oss at annen omgang startet. Det tok ca 4 sekunder.

I dag fikk vi oppleve gode enkeltemannsprestasjoner, bra samspill og solid forsvarsspill. Vi puttet til og med et par mål på corner.

På en dag da det meste stemte og alle mann kan være fornøyd med egen innsats blir det feil å trekke frem enkeltspillere. 9 mål av Avdyl i en kamp fortjener likevel et "Godt gjort". Til de andre: Godt gjort !

Vårkampen mot samme lag endte for øvrig med seier 5-4. Enten er det fremgang å spore ellers er det rett og slett taktikken til Asle. Det får vi svar på neste gang han får sjansen til å legge taktikken :-)