torsdag 8. september 2011

Kjempebra lag ...

... var kommentaren til Viking treneren etter dagens kamp mot Viking 5.

Viking vant kampen 7 - 4. Da har vi regnet med målet vi scorte i første omgang, før Viking dommeren fant ut at han skulle gi oss frispark for en forseelse som skjedde et halvt minutt tidligere. Resultatet gir et dårlig bilde av kampen. Vi vant sjansestatistiken suverent.

Forskjellen på lagene var imidlertid effektiviteten for mål, samt Peter Schmeichel som for dagen stod i mål for Viking. En del av redningen han gjorde har vi aldri sett i kamper på vårt alderstrinn.

Nok en gang gjør vi en kamp hvor vi i perioder ser at pasningsspillet begynner å sitte. Flere gode kombinasjoner gav oss mange og gode målsjanser. Når vi nærmer oss motstandermålet trenger vi fortsatt alt for lang tid på å avslutte og mister derfor flere potensielle mål........men vi jobber med saken.

God innsats av hele laget i dag og en kjekk kamp tross resultatet. Vi gleder oss allerede til Madla og Vardeneset som er motstandere neste uke.

JEg minner for øvrig om Mini VM, hvor våre gutter møter ca kl 12.30 på lørdag. Første kamper kl 13.00. Ryktene sier at det fortsatt er behov for bistand med salg og rydding, så om noen (ut over de som allerede har meldt seg) har anledning til å bidra er det flott.