torsdag 29. september 2011

Fra årsverste til årsbeste

Kveldens kamp mot Sola gav oss tårer både av glede og gru. Første omgang er det bare ett ord å si om: FORFERDELIG. Forferdelig bane. Forferdelig innsats. Forferdelig samspill. Forferdelig forsøk på å angripe motstanderen. Eneste grunnen til at Sola kun ledet 5-0 til pause var at tiden gikk fort mens vi måtte hente ballen langt bak mål en del ganger.

Tilskuerne lurer på hvor de skal feste blikket i første omgang. På banen er det bare sørgelig.

I pausen tok Asle en skikkelig alvorsprat med guttene, mens Sturla forsøkte å finne ut hvilke taktiske endringer vi skulle gjøre. Guttene fikk beskjed om at nå skal vi ha 100 % fokus på fotballen når vi er på kamp og trening, så kan de "knåve" og snakke om jenter på fritiden. Trenerne hadde brukt første omgang til å studere forskjellen på innbytterne på de 2 lagene. Solaspillerne stod rolig på rekke og fulgte med på kampen. Tastaspillerne småslåss, lo og var interessert i alt annet enn hva som skjedde ute på banen.

Det tok litt tid før Asles alvorsord hadde kommet inn. På denne tiden puttet Sola 3 mål til og ledet hele 8-0.

SÅ SNUDDE KAMPEN

Plutselig var det som et nytt Tasta lag var på banen. Vi presset Sola høyt og stresset dem straks ballen var i spill. Sjanse på sjanse ble skapt og endelig begynte vi å få uttelling. Sola klarte en periode ikke å komme ut av egen banehalvdel og målene begynte å trill inn rett vei. Siste kvarter ble vunnet hele 7-2. Annen omgang ble vunnet 7-5. Mye positivt å ta med videre altså. Så får det være at Sola vant kampen totlat sett med 10-7. Andreas (2), Jonatan (2) og Roy (3) laget målene våre.