mandag 3. oktober 2011

Bra så lenge kreftene holdt mot Randaberg

En travel uke med 3 kamper startet med hjemmekamp mot Randaberg. Et meget godt Randaberg lag ble møtt høyt på banen. Kampen var jevn i første omgang, men vi hadde de fleste og beste sjansene. Etter hvert gav sjansene uttelling. Vi scoret 3 mål i første omgang, tidvis etter godt spill. Bakerst sto Avdyl godt i mål og slapp bare en ball inn. 3-1 til pause.

Hugo Felix slår inn en corner i første omgang. Kristian benyttet dagen til å score med hodet etter en annen cornersituasjon.

I annen omgang forventet vi full trykk fra Randaberg. Vi ble enige om å fortsette som i første. Det gikk ikke helt etter planen. Etter 16 sekunder var det 2-3. Vi kom tilbake i 2 målsledelse 4-2 før rullegardinene gikk ned.

Randaberg trillet ball i hatt med oss på slutten og scoret 6 ganger de siste 10 minuttene. Dermed ble sluttresultatet 8-4 til bortelaget.