torsdag 27. oktober 2011

Målshow av Avdyl når Hinna måtte reise tomhent hjem

Siste seriekamp for året var mot Hinna 3. Et godt spillende lag som var flinke til å la ballen gå fort. Mot dette stilte vi opp med pågangsmot, "Først på ballen" og Avdyl som hadde fått beskjed om å score minst 5 mål for å nå 100 mål gjennom sesongen.

3 minutter ut i annen omgang kunne endelig dagens toppscorer vise oss den nye T-skjorta etter at årets raskeste Hattrick var gjort på omgangen 3 første minutter.

Kampen mot Hinna var jevn og spennende. Pauseresultatet var 2-2. Vi trodde det gikk veien når vi ledet 5-2 etter de nevnte 3 minutter i annen omgang, men Hinna kom tilbake i kampen og utlignet til 5-5 10 minutter før slutt. Vi kom nok en gang foran når Avdyl puttet sitt sjette mål for dagen. Hinna trykket på for utligning og oppnådde et par corner mot slutten. I stede var det vi som på overtid satte inn 7-5 når Roy scoret med ryggen.

En fornøyde lagleder kan konstatere at taktikken han la før kampen, samt noen små justeringer i pausen fungerte godt.

Takk for i år til tilskuere på Stemmen. Vi har allerede begynt å legge planene for hvordan det skal bli ennå mer publikumsvennlig fotball til neste år.