mandag 17. oktober 2011

Fantastisk spennende kamp mot SIF

Gruskampen mot SIF ble flyttet til kunstgresset og alle var fornøyde med det. Vi har hørt andre motstandere at SIF var et godt lag og fryktet en tøff dag på jobb. Innledningsvis var vi imidlertid godt på høyde med hjemmelaget, men når SIF scoret på sine sjanser og vi hadde problemer med å sette våre begynte det å se stygt ut utover i første omgang.

SIF var rett og slett i overtall både i forsvar og angrep i siste del av første omgang. Dette betyr sannsynligvis at de hvite sprang mye mer enn de røde. Pauseresultatet var 6-2.

Annen omgang begynte som den første. SIF var "på høgget" og puttet første mål i omgangen. Vi lå altså 5 mål bak når vi fikk en gjennomtakelse av det som skjedde mot Sola for et par uker siden. Vi puttet Jonatan helt opp på topp og fikk endelig trukket 2 SIF forsvarere vekk fra vår banehalvdel og dypt ned på egen halvdel. Vi begynte å vinne alle baller samtidig som vi fikk uttelling fremover. Sakte med sikkert begynte vi å spise opp hjemmelagets ledelse og ca 10 min før slutt utlignet vi til 8-8.

Vi tok ledelsen 9-8 før SIF utlignet 2 min før slutt. 15 sekunder på overtid gav Avdyl oss vinnermålet. I håp om utligning la hjemmedommeren på et par minutter ekstra og gav hjemmelaget frispark i god posisjon, men vi red seieren i land til enorm jubel fra både tilskuere og spillere fra Tasta.

Det ble så spennende mot slutten av fotografen glemte å ta bilder før mørket hadde kommet. Derav kvaliteten på bildene.