onsdag 5. oktober 2011

Vi måtte nok en gang bite i (kunst-) gresset mot Randaberg

Andre kamp mot lag fra Randaberg på 2 dager. Fra møtene før sommeren regnet vi med at mandagens motstander var en del bedre enn tirsdagens. Dermed skulle det være gode muligheter for seier.

Kampen ble jevn og lagene byttet på å være i ledelsen i første omgang. 5 sekunder før pause stod det 4-4 i en underholdende omgang. Omgangens siste angrep endte imidlertid i Randaberg scoring og 5-4 ledelse. Omgangsen øyeblikk var når Robert kastet seg og reddet feil ball. Ballen kom fra banen ved siden av. Randaberg benyttet anledningen til å putte den rette ballen i mål. Målet ble annulert på grunn av 2 baller på banen.

Andre omgang ble betraktelig kjedeligere enn første, med 2 lag som først og fremst holdt tett bakover. Litt dramatikk ble det når Mathias kolliderte med Randabergs "stjernespiller" med nr 9. Begge gikk i bakken etter solide rundkast. Mathias måtte ta telling resten av kampen. Forhåpentligvis er han klar til kamp mot Våganes 2 i morgen. Omgangens eneste mål ble scoret av hjemmelaget som dermed vant kampen 6-4.

Totalt sett en kamp med brukbar innsats, men der det nok en gang er grunnteknikken som skiller tap og seier. Vi bruker rett og slett for lang tid fra vi mottar ballen til vi klarer å sende den videre mot mål eller medspillere. Vi har altså nok og terpe på i vinter.