onsdag 19. oktober 2011

Hard dag på jobben ...

Med 0-13 i fleisen i vår kunne det bare gå en vei i dag .....trodde vi

Utover i første omgang begynte vi imidlertid å lure på om kulerammen måtte frem igjen. Vi ble nok en gang rundspilt av Hundvåg 5 (som for øvrig har vunnet alle sine kamper i år ifølge trenerne) Målene trillet inn og det var 0-6 til pause. Mer er det ikke å si om den omgangen.

Vi gjorde noen endringer i pausen. Mathias overtok keeperhanskene fra Danijel som var noe lettkledd forholdene tatt i betrakning. Mathias gjorde en solid jobb i mål, men kunne ikke hindre at stillingen var 8 - 0 før Andreas pluteslig puttet første målet vårt (for øvrig mens faren stod med ryggen til).

Like etterpå var det Avdyl sin tur før Kim Andre satt vårt tredje mål (dog med et nytt Hundvåg mål først)

Sluttresultat 3-10 er stygt, men tross alt 6 mål bedre enn i vår. 3-4 i annen omgang lar seg høre.