onsdag 5. oktober 2011

3 kamper på 3 dager gjennomført

Dagens motstander var Våganes 2. Kampen ble spilt i et skikkelig drittvær på Våganes. Ved kampstart var det 2 spillere som ikke hadde møtt frem. Dermed hadde vi ingen innbyttere. Billy dukket imidlertid opp et kvarter uti omgangen, slik at noen spillere fikk anledning til å ta en pause.

Kampen startet bra fra vår side. Våganes ble tidvis utspilt i starten. Utfordringen er imidlertid som så ofte før at vi bruker for lang tid i avgjørende øyeblikk. Dermed gav ikke det spillemessige overtaket uttelling i mål, og etter en stund gikk det som det måtte. Våganes scorer på sine 2 første sjanser og leder plutselig 2-0.

Begge lag puttet flere mål mot slutten av omgangen og hjemmelaget ledet 4-2 til pause.

I annen omgangen spilte vi tidsvis greit, men det var oftest Våganes som var først på ballen. Dermed økte avstanden mellom lagene i målprotokollen.

Vi vant kampen etter "siste målet vinner" regelen, da Avdyl puttet ballen i  mål på kampens siste spark på ballen. Sluttresultatet ble visstnok 8-3.

En lokal jury kåret Jonatan til dagens Tasta-spiller. Velfortjent på bakgrunn av nedlagte kilometer sprunget.

Da ønskes alle en riktig god høstferie. Husk egentrening. Mandag og onsdag etter høstferie er det nye kamper på henholdsvis SIF'en og på Minibanen.